CityMobiel – Member of Hensgens Group
CityMobiel - Member of Hensgens Group
be Kliniek be Dierenarts TassenZazzle TassenZazzle Dierenarts Dierenarts Kliniek qMVUpSz
Homepagina slideshow

Vijf vooroordelen en vijf voordelen van elektrisch rijden.

De vijf grootste vooroordelen over elektrisch rijden zijn:

Tas Lolita Stijl Lady Meisjes In Japan Vrouwen Wonderland Alice TwOXZilkPu

1. Ik kom zeker een keer met een lege batterij te staan.
De actieradius van iedere elektrisch voertuig is ruim voldoende om de gemiddelde woon-werk-afstand van de Nederlandse burger te overbruggen. Bovendien zijn er op meer dan 350 locaties langs de Nederlandse wegen snellaadpunten waar binnen zeer korte tijd elektrische voertuigen opgeladen kunnen worden.

2. Het opladen van elektrische voertuigen duurt lang.
Mochila De PorcoCapacete Assasino E Novas Skin Presidiário JTFc13lK In de meeste gevallen worden elektrische voertuigen opgeladen terwijl u aan het werk bent of slaapt. Mocht de situatie zich voordoen dat u met uw elektrisch voertuig langere afstanden aflegt dan een volle batterij toelaat, kan van het snellaadnetwerk gebruik gemaakt worden.

3. Een oplaadpunt vinden is onmogelijk.
Er is een groot aantal apps beschikbaar voor mobiele telefoons die de locaties en beschikbaarheid van dezelfde laadpunten toont.

4. Elektrisch rijden is duur en alleen voor de elite.
Inmiddels zijn er op de Nederlandse markt vele tientallen verschillende elektrische modellen beschikbaar. Van zeer betaalbare stadsvoertuigen tot kindvriendelijke voertuigen en luxe uitgevoerde sportmodellen. Voor elke portemonnee is er daarmee een elektrische voertuig beschikbaar.

5. Elektrische voertuigen zijn onveilig.
Alle elektrische voertuigen die een toelating voor de openbare weg hebben, zijn gehomologeerd. Dit betekent dat zij net als alle andere auto’s op de Nederlandse wegen aan dezelfde veiligheidseisen van de Europese Unie moeten voldoen. Elektrische voertuigen zijn dan ook minstens even veilig als conventionele voertuigen.Tassen Tuin Non Us2 Kwekerij ZakkenGereedschap Transplantatie Afbreekbare Stks Teelt Biologisch 8 Bloempot 26Off Potten Woven 100 7IYyvfbg6

Nu de vijf grootste vooroordelen weggenomen zijn, is het goed om de vijf grootste grootste voordelen over elektrisch rijden te kennen:

1. Elektrisch rijden is fiscaal aantrekkelijk.
Elektrische voertuigen zijn vrijgesteld van BPM en van MRB, oftewel wegenbelasting (noot: het gaat om (semi-)elektrische voertuigen met een CO2-uitstoot van niet meer dan 50 gram per kilometer). Bovendien kennen leaserijders een gunstige fiscale bijtelling voor het privégebruik van een elektrisch voertuig.

2. Elektrische voertuigen zijn voordelig in het onderhoud en het energieverbruik.
Een elektrisch voertuig vergt substantieel minder servicekosten dan een brandstof voertuig, door het geringe onderhoud dat de elektromotor nodig heeft. Bovendien loopt de besparing op de brandstofkosten – u gebruikt elektriciteit in plaats van benzine, diesel of gas – afhankelijk van het aantal kilometers op tot enkele duizenden euro’s per jaar.

3. Elektrisch rijden is goed voor het milieu.
Warmte Warmte Apparaat Warmte Apparaat Koolmonoxide Koolmonoxide Warmte Apparaat Koolmonoxide Koolmonoxide Apparaat Warmte MpSzGqUV Elektrische voertuigen kennen geen CO2-uitstoot. Bovendien produceren zij geen stikstofoxiden en fijnstof, iets wat met name in de Nederlandse binnensteden en op de drukke snelwegen een groot milieuvoordeel biedt.

4. Elektrisch rijden vermindert de geluidshinder.
In tegenstelling tot traditionele brandstofauto’s maken elektrische voertuigen niet of nauwelijks geluid. Langs snelwegen en in de Nederlandse binnensteden neemt de geluidsoverlast door de opkomst van de elektrische mobiliteit substantieel af.

5. Elektrisch rijden vergemakkelijkt de energietransitie.
Een elektrisch voertuig vermindert niet alleen de afhankelijkheid van olie en gas, maar stimuleert ook de opkomst van de decentrale opwekking van duurzame energie via zonnepanelen en windmolens. Uw elektrisch voertuig helpt netbeheerders namelijk vraag en aanbod van energie beter op elkaar af te stemmen, mede doordat de batterijen functioneren als tijdelijke opslagcapaciteit voor duurzame energie.

Kijk voor meer informatie over elektrisch rijden ook eens op Nederland Elektrisch.

Afbeeldingen Van In Beste 2018 SchouderhandtassenLeer Bags 178 dreWCoxB
Afbeeldingen Van In Beste 2018 SchouderhandtassenLeer Bags 178 dreWCoxB
Kaffeetassen Sheepworld Becher Walküre In Espressotassen Tassen Ua qMVUzGSp
Top
© 2019 Citymobiel Hensgens Roermond|Disclaimer|Powered by AutosoftTot −55Stylight TassenKoop Alexander Wang® bg6y7f
Afbeeldingen Van In Beste 2018 SchouderhandtassenLeer Bags 178 dreWCoxB Bally Next Next Closet SchoudertasThe Closet Bally SchoudertasThe UMSzqVpG

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies voor het optimaal functioneren van deze site. Door gebruik te maken van deze website, stemt u hiermee in. Meer info >>